Enë qeramike dhe pajisje elektrike për gatim të shëndetshëm nga Delimano

  • 2022-01-03Tarehe ya ukusanyaji
  • 2022-02-15Imesasishwa
Enë qeramike dhe pajisje elektrike për gatim të shëndetshëm nga Delimano
  • Anwani ya wavuti:www.delimano.al
  • IP ya Seva:13.107.246.70
  • Maelezo ya tovuti:

jina la kikoa:www.delimano.alUthamini

kuhusu 500~20000

jina la kikoa:www.delimano.almtiririko

430

jina la kikoa:www.delimano.alNzuri au mbaya

Wakati na mahali sahihi. Pata utu tena Ji

tovuti:Enë qeramike dhe pajisje elektrike për gatim të shëndetshëm nga DelimanoUzito

2

tovuti:Enë qeramike dhe pajisje elektrike për gatim të shëndetshëm nga DelimanoIP

13.107.246.70

tovuti:Enë qeramike dhe pajisje elektrike për gatim të shëndetshëm nga Delimanoyaliyomo

EnëqeramikedhepajisjeelektrikepërgatimtëshëndetshëmngaDelimano{"@context":"httpschema.org","@type":"Organization","url":"/","logo":"delimanoal.azureedge.net/skin/frontend/sm/delimano/imes/logo.png","contactPoint":[{"@type":"ContactPoint","telephone":"044514436"}],"sameAs":["/Delimano.Albania"],"name":"delimano.al"}//////(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start':newDate().getTime(),event:'gtm.js'});varf=d.getElementsByTName(s)[0],j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src='/gtm.js?id='+i+dl;f.pareEnë qeramike dhe pajisje elektrike për gatim të shëndetshëm nga DelimanontNode.insertBefore(j,f);})(window,document,'script','dataLayer','GTM-NMC4JQ9');(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start':newDate().getTime(),event:'gtm.js'});varf=d.getElementsByTName(s)[0],j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src='/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f);})(window,document,'script','dataLayer','GTM-K8L4C6M');var_toq=_toq||[];_toq.push( ['_setSite','1237','12',], ['_trackEvent','',''] );(function(){varjstc=document.createElement('script');jstc.type='text/jascript';jstc.async=true;jstc.src=(':'==document.location.protocol?'':'http')+'smcommon.azureedge.net/jascripts/Tracking.min.js';varjss=document.getElementsByTName('script')[0];jss.parentNode.insertBefore(jstc,jss);})();JaScriptseemstobedisabledinyourbrowser.YoumustheJaScriptenabledinyourbrowsertoutilizethefunctionalityofthiswebsite.00 LekëShportaNukkeniproduktenëshportëRegjisrohutani LogohuKlientIri?RegjistrohuProvoClub5DëshironitëprovonibotënmjiketëSuperUljeve?ProvoClub5taniJenianëtar?KlikokëtuPërporositelefononi:044514436Search:Kërko//0Dyqanet Porosiesigurtë Përporositelefononi: 044514436 Dyqanet Kreu TenxheredheTiganPorositsipaskategorisëTiganTenxhereTapërPjekjeTitaniumLegendCookwareShopbyLinjaDelimanoDeluxeNOIRStoneLegendClassicPajisjeElektrikePorositsipaskategorisëPaisjeelektriketëvoglaMikserdheGrirësePajisjetëtjeraFritezëmeajërShopbyLinjaDelimanoDeluxeNOIRJoyProduktetërekomanduaraSasitëkanëmbaruarVetëm0copëtëmbetura-40%GrirëseMishiJoyPro8,990 Lekë5,394 LekëSasitëkanëmbaruarVetëm0copëtëmbetura-40%RobotKuzhinePro22,990 Lekë13,794 LekëAksesorëKuzhineFritezëmeajërOFERTAKreu TenxheredheTiganShikotëgjithaTiganTenxhereTapërPjekjeTitaniumLegendCookwarePajisjeElektrikeShikotëgjithaPaisjeelektriketëvoglaMikserdheGrirësePajisjetëtjeraFritezëmeajërAksesorëKuzhineFritezëmeajërOFERTAMarkatTonaProfiliimFutunëllogariRegjistrohuProvoClub5*BLACKFRIDAYMESUPERULJEDERINË70%+10%EXTRADITAEFUNDITEULJEVE,nxitonitëpërfitoningasuperofertatnëtëgjithaproduktet.DITAEFUNDITEULJEVE,nxitonitëpërfitoningasuperofertatnëtëgjithaproduktet. [banner_timer] ZbuloSUPEROFERTAT FritezëmeajërStarDelimanoSkuqnimefuqinëeajrittënxehtë,pavaj&nëmënyrëtëshëndetshme. Kapacitet3,5Ldhefuqi1350W. Çmimiirregullt:11,990 LekëOferta:8,393 LekëÇmimiClub5:7,793 Lekë Mëshumë FritezëmeajërStarDelimanoFritezëmeajërStarDelimano-Gatimishpejtëdheishijshëm Mëshumë -50% ZgarëElektrikeDeluxeGëzonishijeneushqimittëpjekurnëzgarëgjatëgjithëvititmendihmëneDelimano. Çmimiirregullt:11,990 LekëOferta:5,995 Lekë Mëshumë-50% ZgarëElektrikeDeluxeZgarëElektrikeDeluxe Mëshumë ZierësiivezëveVezëperfekte&mëshumë,pregatisnivezëtsipasdëshirës,tëzierashumëapopak.Njëpaisjeecilamundtëziejderinë7vezënjekohesisht. Çmimiirregullt:3,990 LekëOferta:1,995 Lekë Mëshumë ZierësiivezëveNjëpaisjeecilamundtëziejderinë7vezënjekohesisht. Mëshumë TenxhereMulticooker5,7LDelimanoMëshumëTenxhereMulticooker5,7LDelimanoTenxhereMulticooker5,7LDelimanoMëshumë ANËTARËTECLUB5*PËRFITOJNËMËSHUMË!Bashkohuninëklubinme5yje,përfitoniofertaekskluzivenëblerjentuaj.DHURATËanëtarësimi,5%uljeekstra,kupona&transportfalas.Mëshumë MosihumbkëtoofertaProduktetërekomanduara-40%SasitëkanëmbaruarVetëm0copëtëmbeturaRobotKuzhineProDhurataepërfshirëÇmimi:22,990 LekëOferta:13,794 LekëShikoProduktin-16%SasitëkanëmbaruarVetëm0copëtëmbeturaTenxhereMulticooker5,7LDhurataepërfshirëÇmimi:18,990 LekëOferta:15,952 LekëShikoProduktin-30%SasitëkanëmbaruarVetëm0copëtëmbeturaFritezëmeajërStarÇmimi:11,990 LekëOferta:8,393 Lekë7,793 LekëClub5AnëtarëtClub5kurse600 Lekënëkëtëprodukt.KlikopërmëshumëinfoShikoProduktin-40%SasitëkanëmbaruarVetëm0copëtëmbeturaEkspreskafeDeluxeNoirÇmimi:17,990 LekëOferta:10,794 LekëShikoProduktinjQuery(function(){jQuery('.recommended-products-carousel').owlCarousel({items:8,responsiveBaseWidth:'.recommended-products-carousel',nigation:true,pination:false});}); TenxheredheTigan  PajisjeElektrike  AksesorëKuzhine  Nutribullet  Ofertat Vlerësimeteklientëve: RobotKuzhinePro"Ekamblereketeproduktdhejamshumeekenaqur..."GretaMëshumë  &nEnë qeramike dhe pajisje elektrike për gatim të shëndetshëm nga Delimanobsp;Tëevogëlmekapak"Taperfekte,qemendihmonpercdogatimnefurre."LinaMëshumë   TenxhereMediterraneopërMakarona+Kapak"Perfekteperpastateshijshme..."LetaMëshumë ProduktetmëtëshiturProduktetërekomanduara-40%SasitëkanëmbaruarVetëm0copëtëmbeturaGrirëseMishiJoyProÇmimi:8,990 LekëOferta:5,394 LekëShikoProduktin-40%SasitëkanëmbaruarVetëm0copëtëmbeturaMakineriaebukësJoyÇmimi:17,990 LekëOferta:10,794 LekëShikoProduktin-50%SasitëkanëmbaruarVetëm0copëtëmbeturaGrirëseJoyProÇmimi:3,990 LekëOferta:1,995 Lekë1,390 LekëClub5AnëtarëtClub5kurse605 Lekënëkëtëprodukt.KlikopërmëshumëinfoShikoProduktin-30%SasitëkanëmbaruarVetëm0copëtëmbeturaStarterSetStoneLegendClassicÇmimi:5,990 LekëOferta:4,190 Lekë3,980 LekëClub5AnëtarëtClub5kurse210 Lekënëkëtëprodukt.KlikopërmëshumëinfoShikoProduktin-44%SasitëkanëmbaruarVetëm0copëtëmbeturaJoyHandBlenderSetProÇmimi:7,990 LekëOferta:4,470 Lekë4,250 LekëClub5AnëtarëtClub5kurse220 Lekënëkëtëprodukt.KlikopërmëshumëinfoShikoProduktinjQuery(function(){jQuery('.popular-products-carousel').owlCarousel({items:6,responsiveBaseWidth:'.popular-products-carousel',nigation:true,pination:false});});ArtikujtArtikujdhekëshilla,përgatimin,familjendhemënyrënejetesësRecetaProduktetërejaProduktetërekomanduara-40%SasitëkanëmbaruarVetëm0copëtëmbeturaSetthikashDolcevita(7pjesë)Çmimi:5,490 LekëOferta:3,294 LekëShikoProduktinSasitëkanëmbaruarVetëm0copëtëmbeturaFritezëAirFryerSupreme14,990 LekëShikoProduktin-20%SasitëkanëmbaruarVetëm0copëtëmbeturaFritezëAirFryerPrimeÇmimi:11,990 LekëOferta:9,590 LekëShikoProduktin-40%SasitëkanëmbaruarVetëm0copëtëmbeturaBlenderDolcevitapërsmoothieÇmimi:5,490 LekëOferta:3,294 Lekë3,120 LekëClub5AnëtarëtClub5kurse174 Lekënëkëtëprodukt.KlikopërmëshumëinfoShikoProduktin-45%SasitëkanëmbaruarVetëm0copëtëmbeturaBlenderDolcevitaÇmimi:9,990 LekëOferta:5,495 LekëShikoProduktin-33%SasitëkanëmbaruarVetëm0copëtëmbeturaSetthikashDolcevitaÇmimi:6,490 LekëOferta:4,348 Lekë4,130 LekëClub5AnëtarëtClub5kurse218 Lekënëkëtëprodukt.KlikopërmëshumëinfoShikoProduktinSasitëkanëmbaruarVetëm0copëtëmbeturaFritezëAirFryerMastermeFurrë24,990 LekëShikoProduktin-50%SasitëkanëmbaruarVetëm0copëtëmbeturaShtrydhësefrutashDolcevitaÇmimi:10,990 LekëOferta:5,495 Lekë5,220 LekëClub5AnëtarëtClub5kurse275 Lekënëkëtëprodukt.KlikopërmëshumëinfoShikoProduktin-50%SasitëkanëmbaruarVetëm0copëtëmbeturaGotatëgjataLumina400mlÇmimi:2,990 LekëOferta:1,495 LekëShikoProduktin-50%SasitëkanëmbaruarVetëm0copëtëmbeturaGotaujiLumina400mlÇmimi:2,990 LekëOferta:1,495 LekëShikoProduktinjQuery(function(){jQuery('.new-products-carousel').owlCarousel({items:4,responsiveBaseWidth:'.new-products-carousel',nigation:true,pination:false});});Mëshumë//0&&wInfo+RuajtaeFshehtësisëRregullatesherbimitGaranciShtesëPolitikattonapërCookiePolitikateprivatësisësërekrutimitNumratetelefonitPyetje+DyqanetKontaktPyetjePërgjigjeDelimanoProçesiiporosisëSitëpërdornikodinnëDelimanoMëshumëinfo+Club5*InformacionerrethStudioModernaInformacionerrethlinjësDelimanoFrutatestinësMirëmbajtjaeenëveDelimanoSobatmeinduksionAkoma+ArtikujtRecetatVideo   DelimanoStudioModernaAlbaniaSh.p.k.Rr:SamiFrashëri,PërballëDrejtorisësëPolicisë,Kulla'METROPOL'Kati1,Tiranë,NIPT:KC-Telefon:+355(04)4514400Tëgjithashitjeteprodukteveshoqërohenmefaturëtatimore.PërdorimiifaturësështëlejuarngaDrejtoriaEnë qeramike dhe pajisje elektrike për gatim të shëndetshëm nga DelimanoePërgjithsmeeTatimevemeautorizimNr./3datë11.07.2018.KompaniamundësontransportineproduktevenëtëgjithëterritorineShqipërisëmeanëtëkorrieritdheklientipuannëmomentinqëtërheqpakon. TopShop|Dormeo|Delimano|Walkmaxx©StudioModernaDukeungarkuar…varQuickview=newQuickview();Quickview.init();jQuery('.close-popup').click(function(){parent.Quickview.closeQuickview();});functiontawkChatInit(){varTawk_API=Tawk_API||{},Tawk_LoadStart=newDate();(function(){vars1=document.createElement("script"),s0=document.getElementsByTName("script")[0];s1.async=true;s1.src='embed.tawk.to/58fe05b74ac4446b24a6bc24/default';s1.charset='UTF-8';s1.setAttribute('crossorigin','*');s0.parentNode.insertBefore(s1,s0);})();Tawk_API.onLoad=function(){footerBannersOffsets();};Tawk_API.onChatMinimized=function(){footerBannersOffsets();}Tawk_API.onChatMaximized=function(){footerBannersOffsets();}Tawk_API.onChatStarted=function(){if(Tawk_API.isVisitorEnged()){if(typeofanalyticTawkTrack=='function'){analyticTawkTrack('ChatEnged');}} };Tawk_API.onOfflineSubmit=function(){if(typeofanalyticTawkTrack=='function'){analyticTawkTrack('ChatForm');} };};//

Tovuti:Enë qeramike dhe pajisje elektrike për gatim të shëndetshëm nga DelimanoRipoti

Ikiwa kuna ukiukaji wa wavuti, tafadhali bonyeza RipotiRipoti

Habari iliyopendekezwa

Tovuti iliyopendekezwa